HULLAANNUITKO HANKOON?

Mikset muuttaisi Hankoon, ihanan meren rannalle Suomen etelään?

Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Hanko tarjoaa asukkailleen viihtyisiä asumismahdollisuuksia lähellä luontoa sekä tasokkaita palveluita lyhyiden etäisyyksien päässä. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta.

Hangossa on noin 9300 asukasta, heistä 54% suomenkielisiä ja 43% ruotsinkielisiä. Hanko on puutalokaupunki – rannan hulppeiden pitsihuviloiden lisäksi Hankoniemelle levittyy laaja omakotitaloalue, jossa kiinteistöjen hinnat ovat pysyneet kohtuullisina. Omakotitalo keskellä kaupunkia meren rannalla on täällä enemmän kuin pelkkä unelma!

Hanko-bloggaajien TOP 5

  • MERI. Se on läsnä Hangossa joka puolella. Tuntuu iholla, maistuu suussa, nipistelee nenässä. Tiesitkö, että Hangossa on 30 km hiekkarantaa!
  • VALO. Hangon rannoilta aukeava aava ulappa saa koko kaupungin kylpemään valossa. Sitä ei ymmärrä ennen kuin sen kokee.
  • IHMISET. Hanko vetää persoonallisuuksia puoleensa – täällä ovat kautta aikojen viihtyneet niin taiteilijat kuin hienohelmatkin. Hanko on monelle luovuuden lähde ja toisaalta monelle myös rauhaisa pakopaikka arkipäivän kiireeltä.
  • PIKKUKAUPUNKI. Hanko on tarpeeksi kaukana, jotta se on saanut säilyttää rauhallisen pikkukaupungin leiman. Täällä ei tarvita lappuliisoja eikä liikennevaloja ja leffateatterissakin odotetaan rauhassa mattimyöhäisiä paikalle. Ja kaikki on korkeintaan Jopo-matkan päässä!
  • KAKSIKIELISYYS.  Hanko on oikeasti aidosti kaksikielinen kaupunki. Voit puhua kumpaa kotimaista vain, aina sinua ymmärretään ja arvostetaan.

Lisätietoja Hangosta: www.hanko.fi